Welcome new blogger – D.U.L.T

Malam tadi, along dan sorg membe(D.U.L.T) ni pegi ke sijangkang, nak jumpa dengan sorg kawan(highope) yang akan mengkahiri zaman bujangnye minggu depan, D.U.L.T ni diminta untuk jadi pengapit highope ni nanti, so diorg pon adakan pertemuan untuk berbincang apa yang perlu diorg buat nanti. Nak dijadikan cerita, kereta si highope ni ade problem pulak, boleh nut yang menutup lubang tercabut, dah xpasal2 gearbox dia problem, so kitorg ni amek si highope ni, g minum kat satu kedai makan(xkan kedai pekakas elektrik lak kan?) sambil si highope ni contact kawan2 dia untuk cari kereta untuk disewa atau dipinjam, along ngan D.U.L.T ni berbual la… then die tanya la ngan along pasal tips2 blogging, die cakap die dah buat satu blog baru. ni blognye…

satu blog baru oleh seorang rakan menggunakan blogspot telah dilancarkan beberapa minggu lepasdo u like that

dok bebual malam tadi dia ada mention yang dia minat sangat ngan obe , penulis atau founder blog serius die siap pesan.. “kalau ko nak jumpe die, bgtau aku” cet… sape la along ni si obe tu nak jumpe… hahahaha… die mengagumi obe tu dari sudut pemikiran die.. so D.U.L.T dan highope ni antara rakan2 pemikiran kritis along, kitorg sll berbincang tentang macam2 hal dari sudut yang berbeza. Memasing ada ilmu dan kelebihan memasing, so bila berjumpa, kitorg jarang bawak pasangan masing2, sbb pasangan kitorg akan jadi bosan… hehehehe… ok, jemput la ke blog D.U.L.T tu n follow die ye… n lawat skali blog2 miss b , pjah dan ieta.

korang dah like page alongxp.com?

(Visited 29 times, 4,598,890)

Meninggal…

Suasana sedih menyulubungi kediaman arwah…

sanak saudara ramai yang datang menziarah arwah buat kali terakhir…

selesai dimandikan,dan disembahyang kan… jenazah dibawa ke tanah perkuburan…

korg mesti tertanya2 kan? siapa yang meninggal?

sebenarnya… Continue reading

(Visited 22 times, 4,598,890)