Dapat income dari blog lagi nampaknya

Dapat income dari blog lagi nampaknya

Dapat income dari blog lagi nampaknya, syukur alhamdulillah. Walaupun tak banyak macam blogger yang dah berblog lama macam aku, tapi cukup untuk melegakan keperitan.

Ceritanya… Masa saya di KLIA dengan keluarga isteri saya untuk hantar abang ipar yang akan kembali bertugas di lubnan, saya dapat email.

Bila bukak email tu, saya tengok tajuk email tu adalah myadwise via paypal. Dan ada tulis myadwise sent you usd23.36.

income dari blog - revenuehits

Terbeliak kejap la bila tengok emel tu, satu lagi income dari blog masuk dikala saya mula risau mana nak cari duit untuk bayar lagi satu server.

Syukur Alhamdulillah, dapat lagi 1 duit hasil dari menulis di blog. Terasa berbaloi usaha saya update blog, blogwalking kaw-kaw.

Walaupun tak banyak, tapi income kali ni mampu untuk bayar semua server saya.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,574 times, 4,598,698)

Dengan kejatuhan nilai ringgit malaysia, dapat income dalam matawang usd ni adalah menjadi satu kelebihan.

Kelebihannya, saya boleh bayar server-server saya terus, tak perlu ubah nilai matawang dari ringgit malaysia ke usd. Lebih jimat!!!.

Lagi satu kelebihannya, dikala nilai ringgit jatuh, income dalam usd bila ditukar ke ringgit malaysia, nilai yg ditukar lebih banyak :D

domain murah

(Visited 140,877 times, 4,598,698)

Saya yakin, ada yang bertanya… Mana banner iklan revenuehits kat blog saya ni?

Korang tak akan nampak iklan revenuehits kat blog saya ni sebab saya tak pasang banner revenuehits kat blog saya. Saya pasang kod popunder.

Maksud popunder adalah, dia akan keluar di tab lain atau windows lain, di belakang tab atau windows yang sedang kita buka.

Jadi, korang boleh terus melayari blog atau web yang korang tengah layari tanpa gangguan.

Kalau korang berminat nak beralih arah dari syarikat pengiklanan di blog anda sekarang, boleh cuba mendaftar dengan revenuehits kat sini DAFTAR REVENUEHITS

Sebab payment akan dibayar bila dah mencecah usd20. Berbanding adsense yang usd 100 baru boleh cash out. Dan payment adalah melalui paypal dan beberapa cara lain.

Tapi saya lebih selesa dibayar melalui paypal, sebab banyak tempat lain yang menerima paypal kalau saya nak bayar, kiranya paypal ni dah jadi macam satu lagi akaun bank untuk saya.

Harap 2015 ni, murahlah rezeki saya dalam dunia blogging nih. income dari blog ni adalah satu motivasi dalam berblogging.

Hasil carian :

(Visited 129 times, 4,598,698)

Review Filem Immortals.

Malam tadi aku ke premiere screening filem Immortals, tiket free beb… bukan dari nuffnang ye…thanx to Era fm sbb bg aku tiket free sempena panggung era. dari nuffnang aku tunggu keputusan Puss in Boots hehehe…memang tul la hazari cakap, bertuah tahap double.

ni bukan double dah ni beb, triple kot, yelah dah la dapat tengok filem yang esok baru dimainkan, dapat free lak tu, cerita dah la best, siap dapat t-shirt lak tu, tapi t-shirt tu aku bg kat xyl(isteri) aku. hehe. semalam wife aku xberapa sihat,sampai dia keje pon halfday, so aku decide xnak la bawak die… takut die tak larat pulak,so aku pon tweet mencari sapa2 yang dok area2 berhampiran One Utama, tapi xde sape reply tweet dan fb aku… yang ada reply kat fb pon rakan radio amatur je… tu pon die tak free… so bila aku balik keje tu, aku conformkan balik ngan xyl aku ni, betul ke die nak ikut… die kate nak ikut gak… so xla membazir tiket aku sbb xde blogger yang nk reply tweet aku kan?hehehe…

ok, start ngan cerita pasal filem ni ok? ceritanya camni… Continue reading

(Visited 74 times, 4,598,698)

karaoke…

menyanyi karaoke yeah….setelah berbulan tak karok( karaoke )… mlm ni aku akhirnya karok, di sponsor(nanti2 byr balik) oleh encik izlan razi… dan encik arel…

tensen gak ar sbb xleh bwh lagu awie…sll leh je bwk kecuali lagu di penjara janji…ada part2 xleh bwk…

ni nyanyi lagu nur nilam sari xlepas… adoi…tekanan disitu…

tapi puas bile leh bwk lagu may-sendiri, wlaupun juz backup izlan time kat key tggi…

tp ok ar…sbb selalunye azab aku nak nyanyi key tggi tu klu mood aku ngah xsesuai ngan lagu tu…

anyway,thank kat arel sbb ko la aku ngan lan kua lepak mlm, da lame kitorg ni xkua mlm…

lan xkua sbb ade bini, aku lak xkua sbb xde membe nk diajak kua n kewangan xstabil…

thank…

jom layan

{prtm}

(Visited 17 times, 4,598,698)