Bank tempatan baru : tempat alternatif untuk simpan duit

Kadang-kadang kita sibuk dengan urusan kerja, tak sempat nak pergi simpan duit kat dalam bank, kadang ada masa kejap, nak pergi ke bank tu boleh pergi kejap, tapi masalah parking, hadoi… punya lah susah, macam kat banting ni… kebanyakkan bank kat sini betul-betul kat tepi jalan utama pekan banting ni, nak cari parking punyalah susah, yang ada CDM(Cash Deposit Machine) tu lah yang ada kat tepi jalan utama tu. So kat mana nak simpan duit? Kat sini ada sikit tips untuk simpan duit. Pastikan baca sampai habis ye… dan kalau boleh, klik lika atau share skali ye. 😀

 

simpan duit bawah tilam

simpan duit dalam tin

simpan duit dalam pasu

 simpan duit dalam buku

simpan duit dalam lubang

simpan duit dalam bajusimpan duit dalam petisimpan duit dalam akuarium

Banyak kan tempat lain untuk simpan duit? kat tilam, kat dalam pastu, tin, akuarium, peti sejuk pon boleh, kaki meja pon boleh, kalau kita tak sangka boleh simpan kat situ, inikan pulak orang lain atau lebih khusus lagi, pencuri kan? klik like atau share kalau suka entri ini.

Hasil carian :

(Visited 228 times, 4,600,176)