Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynk.my 2015

Macam dah lama giler tak join contest kat blog ni…. Tetiba rasa nak join Contest Review Lynk.my 2015 ni pulak.

Kenapa saya tiba-tiba nak join Contest Review Lynk.my 2015 ni pulak? Pastinya disebabkan hadiah yang ditawarkan.

TOP lynkUNDI

Tempat Pertama – RM500
Tempat Kedua – RM300
Tempat Ketiga – RM100

 

 ·        TOP SEO
Tempat Pertama – RM500
Tempat Kedua – RM300
Tempat Ketiga – RM100

 

 ·        TOP CREATIVE
Tempat Pertama – RM1000
Tempat Kedua – RM500
Tempat Ketiga – RM200
 

 

·        Giveaway penyertaan ( sponsored by ikedaikami )

yang hadiah giveaway pernyertaan ni memang confirm la saya tak dapat, sebab terhad untuk 50 peserta awal je.

Untuk Top lynkUNDI pun confirm la tak ada orang nak undi blogger yang tak terkenal ni.

Untuk TOP SEO lagi la confirm tak merasa hadiah tempat pertama hingga ke 3 tu, nak masuk top 10 pon belum tentu, ramai sangat blogger-blogger hebat join Contest Review Lynk.my 2015 ni.

Kita boleh tengok senarai peserta Contest Review Lynk.my 2015 ni di sini. Continue reading

(Visited 90 times, 4,593,914)

pendekkan url melalui lynk.my dan jadilah lebih kaya

Pendekkan url melalui lynk.my dan jadilah lebih kaya. Ye tuan-tuan dan puan-puan sekalian, hari ni saya nak ceritakan macam mana korang boleh jadi lebih kaya dengan hanya memendekkan url je.

Sebenarnya, entri ni adalah sebahagian entri untuk contest review lynk.my 2015

contest review lynk.my 2015

pendekkan url melalui lynk.my dan jadilah lebih kaya

FAptbQ:

Soalan: tak kanlah pendekkan url je boleh jadi lebih kaya? MLM ke ni?

Jawapan: Ye, anda boleh jadi lebih kaya dengan hanya pendekkan url melalui lynk.my dan ianya bukan MLM.

Soalan: macam mana lak boleh jadi lebih kaya?

Jawapan: hari ini anda ada 20 sen, esok anda ada 20.2 sen sebab dah ada orang klik link yang anda dah pendekkan tu. Bermakna anda telah lebih kaya 0.2 sen daripada semalamnya.

Kelakar? kalau saya ni nak buat lawak, saya dah join raja lawak ke bintang mencari bintang ke dan sebagainya.

Sekarang ni saya tak melawak, so… berhenti gelak…

Sengih pon tak boleh… sila serius dan mula baca entri ni.

Kenapa nak pendekkan url?

Senang nak ingat, senang nak kongsikan dengan kawan-kawan.

Contoh url yang panjang:

http://alongxp.com/sila-share-berhati2-bila-singgah-di-rnr-seremban/

Contoh url yang dipendekkan:

http://lynk.my/jwh1

Kalau korang masih tak faham apa benda pendekkan url ni, korang boleh baca dalam entri sebelum ni tentang pendekkan url dan jana pendapatan.

Tapi semua yang saya dalam entri tu adalah pemberi perkhidmatan memendekkan url dari luar negara.

Manakala lynk.my ni pula dihasilkan oleh rakyat tempatan (rasanya bukan pendatang asing tanpa izin)

Kelebihan lynk.my

pendekkan url melalui lynk.my

Secara umum:

Ada beberapa kelebihan lynk.my ni. Antara kelebihan bila korang pendekkan url melalui lynk.my adalah.

lynk.my dibina oleh anak tempatan berpejabat di malaysia. Segala urus niaga adalah dalam ringgit malaysia.

Pembayaran boleh dibuat dengan mudah semudah korang transfer duit kat mak ayah korang.

Tak pandai bahasa inggeris? itu salah satu kelebihan lynk.my, hubungi mereka dengan menggunakan bahasa melayu.

Kelebihan lynk.my kepada advertiser

Kepada Advertiser (pengiklan / usahawan)

Dengan modal serendah RM10, kita dah boleh mengiklankan perniagaan kita, perusahaan kita, perkhidmatan kita, laman web kita, blog kita atau apa-apa yang kita nak iklankan.

 

Hasil carian :

(Visited 54 times, 4,593,914)