7 cara kitar semula barang komputer

Adakah anda seorang juruteknik komputer macam saya? bilik teknichian anda dipenuhi mobo(motherboard) ,ram,processor,keyboard,mouse,monitor dan macam2 hardware yg lama dan tak boleh dipakai? nak buang sayang, xdibuang semak? jika anda mempunyai masa, saya akan tunjuk contoh2 benda yang anda boleh buat dengan barang2 lama tersebut.

1. Fclock. Jam button function

button F kat atas tu kan ada F1 sampai F12, so cukup la nak buat jam dinding 1 ke kan?

2. Pintu gerbang monitor.

3. Potret mona lisa.

serius kreatif dan rajin orang yang buat ni…

4.computer bug.

dulu kan ada kecoh pasal win2k bug kan? camni la gaknye rupa fizikal sebenar dia kan?

5. Telur motherboard

6. Lampu teknologi

suka2 hati aku je bagi nama… hahaha…

7. Wallet keyboard

wah… yang ni aku suka… ciptaan yang baru aku nampak, wallet dari litar dalam keyboard… huhu… smart… ok skrg kite g jengah hida, gee dan syafinabell tgk ape diorang cerita

Hasil carian :

(Visited 470 times, 4,599,139)