Boikot produk yahudi

Teterbitnya entri bertajuk boikot produk ni bukanlah kempen boikot produk yahudi tapi satu entri yang berbentuk persoalan atau pandangan.

Terdetik nak luahkan dalam blog ni bila tengok status sorang rakan fb pasal cina boikot produk malaysia.kata dia dalam tu… kalau cina boleh boikot produk malaysia kenapa malaysia tak boleh boikot produk yahudi?

Ok… mula-mula saya TERINGIN nak tahu… apa produk malaysia yang diperlukan dicina? Apa produk malaysia yang cina tak boleh nak diganti bila diorang boikot produk malaysia?

Cina… ape benda yang diorang tak boleh buat atau copy? Copyrightlah… securitylah macam mana sekali pun produk tu… ape benda yang diorang tak boleh copy atau klonkan? Even telur pon diorang boleh klonkan

domain murah

(Visited 140,847 times, 4,593,159)

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 237 times, 4,593,159)