Rozita che wan ratu cantik

Well… macam biasa la… cari benda lain, jumpa benda lain, sekali macam menarik la plak benda ni, pada tarikh hari ini, 26 julai pada tahun 1992, Rozita che wan, alaa.. rozita che wan yang kahwin dengan zain saidin tahun lepas tu.

rozita che wan zain saidindie ni pernah masuk pertandingan ratu cantik rupenye tau… well… sebelum saya cope dan paste kat sini, saya kaji dulu betul ke tak gambar tu gambar rozita che wan. so saya google dulu la… jumpa gambar macam ni kat blog brother nara

rozita che wan kahwinmmmm… nampak macam betul sebab macam lebih kurang je dengan gambar yang dikatakan rozita che wan dalam pertandingan ratu cantik ni

ok.. ni ha gambar yang dikatakan rozita che wan dalam pertandingan ratu cantik tahun 1992 tu. kalau tengok gambar yang sebelah kanan tu macam takde rupe die sangat (kalau nak bandingkan dengan rozita che wan yang sekarang ni) tapi kalau tengok gambar yang sebelah kiri tu memang adalah rupa rozita che wan tu kan? hehehe…

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,566 times, 4,597,465)

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 375 times, 4,597,465)