Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension

Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension

Pergh… gile seram cerita Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension ni, akan keluar pada 29 oktober 2015 ni, kalau tengok kat trailer dia lah.

Paranormal Activity 5 The Ghost Dimension (2015)

Dulu saya pon suka juga tengok cerita hantu macam cerita Paranormal Activity ni, tapi bila dah makin banyak umur ni, rasa cam tak best pulak, adrenalin yang terhasil tu rasa macam overdose pulak.

Elok-elok tak sakit jantung kang, jadi sakit jantung pulak. Cukuplah dengan penyakit yang dah ada ni.

Kalau korang nak tengok Trailer Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension ni, korang boleh klik SINI

Hasil carian :

(Visited 225 times, 5,301,505)

Cerita hantu – kisah benar

Entri ni saya buat selasa malam rabu baru2 ni… masa tu saya nak melenteng (sejenis rokok dibalut sendiri)

rokok-lenteng

gambar sekadar hiasan

bila saya nak amek kertas pembalut tu, ada pulak sehelai rambut yang lebih kurang 2 inci panjangnya.. sedangkan rambut saya masa ni sangat pendek, baru je potong nombor 2 ari jumaat ari tu, so saya pelikla… rambut sapa lak kat sini, wife kat kampung, tgh pantang lepas bersalin, adik ipar jarang ada kat rumah, n die tak pernah usik bekas lenteng saya nih… then rambut sapa lak? tadi dalam megi pon ada 1(masakan biasa utk sorg suami bila bini xde hehe) then saya teringat satu pengalaman yang boleh dikatakan sebagai cerita hantu gakla…

ni kisah benar yang melanda diri saya sendiri… saya ni bukanlah tak percaya hantu atau benda ghaib… percaya.. tapi kurang ambil berat ckitla… kiranya cam guna istilah “biarlah die”

Benda ni saya perasan bila saya singgah kat rumah sorg rakan sekerja kepada kawan saya… masa tu kami g cari rumah sewa utk saya.. then bila kat umah kawan kepada kawan saya tu, die ceritala kawan die dok satu rumah tu, then selalu sinki bilik air die penuh dengan rambut… then barula saya teringat, selama hampir 9 bulan saya dok rumah lama tu, selama tu la sinki bilik air saya penuh dengan rambut… sblm tu saya tak kisah, sebab rambut ex-wife saya tu mmg selalu gugur, so penuhla rambut kat sinki tu… nasib baikla rumah lama tu saya dok sehari je lpas dapat rumah baru tu. so saya pon xtau la ade lg ke tak rambut kat sinki rumah tu kan?

Kat rumah baru yang saya pindah tu… selama hampir 2 tahun saya duduk, xde lak gangguan. sampai saya pindah lepas nikah lagi pn xde gak “cerita hantu” yang timbul.

Tapi… seingat saya la kan… saya diganggu sebanyak 3 kali kat rumah yang ada “cerita hantu” tu…  1st masa memula masuk rumah tu.. 2nd masa lepas beberapa bulan bercerai… dan yg ketiga psl rambut tula…

igt nk citer gak pengalaman cerita hantu 1st ngan 2nd tu… tapi… tetibe je rs meremang n berdebar.. huhu…

so.. klu korang ada entri cerita hantu, boh link kat komen ni atau taip je cerita tu kat komen… ok?

Windows Live Tags: Cerita,Entri,wife,Benda,lama,Tapi,hantu,kisah,benar,saya,masa,sendiri,bila,rambut,yang,kurang,baru,sapa,lepas,rumah,sorg,teringat,satu,pengalaman,percaya,atau,kepada,kawan,selalu,sinki,bilik,penuh,dengan,selama,hampir,bulan,pindah,komen
WordPress Tags: Cerita,Entri,wife,Benda,lama,Tapi,hantu,kisah,benar,saya,masa,sendiri,bila,rambut,yang,kurang,baru,sapa,lepas,rumah,sorg,teringat,satu,pengalaman,percaya,atau,kepada,kawan,selalu,sinki,bilik,penuh,dengan,selama,hampir,bulan,pindah,komen

Hasil carian :

(Visited 958 times, 5,301,505)