HOW TO DETECT A HIDDEN CAMERA ?

Info tambahan dari rakan ham/radio amatur(ibrahim / 9W2SPA)

HOW TO DETECT A HIDDEN CAMERA ? How to detect a HIDDEN CAMERA in changing rooms in garment shops & boutiques…….. In front of the changing room, take your mobile phone and make sure that your mobile can make calls. Then enter into the changing room, and make a call. If u can’t make a call, there is a hidden camera. This is due to the interference of fiber optic during the signal transfer. Please forward this to your friends to educate the public of this menace. To prevent our innocent sisters and ladies from HIDDEN CAMERAS AND UNSOLICITED STARRING ROLES IN?VIDEOS.

Info tambahan dari 9W2SPA :
Biasanya fibre optic camera guna frekuensi tinggi dan kamera tu jauh dr lokasi, jika pakai frekuensi detector mmg tak dpt kesan camera jadi cara terbaik buat panggilan tel guna 2G

Hasil carian :

(Visited 68 times, 4,593,162)

senyum v1.5

pergh tajuk, cam aku wat sofware je kan? hahaha… xde la…dulu aku ade wat entri bertajuk senyum gak, yg 1.5 tu saje je aku tambah2… aku jumpe benda ni kat faceblog… bukan kat facebook tau, FACEBLOG ok?

copycat?yee… mmg aku copypaste,tapi camni la cara ko nak hargai tuan punya artikel yg ko copy, kalau korg tgk kat entri ni pon,die pon letak credit.

(Visited 34 times, 4,593,162)

Bercuti…

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia dan selamat pagi sume… masa aku taip entri ni da pukul 2 pagi,tp hehehe…seting bia publish pukul 8 pagi…

Ni sume psl radio era dalam riuh pagi era ar ni… diorg asek wat topik psl cuti je… ari tu citer psl baki cuti, smlm citer psl tempat cuti yg org xtau… pastu ex-gf aku asek sbut psl die bercuti je…

Jeles gak ar… tp nk wat camne… cuti skang da xde makne da… byk cuti aku sblm ni aku habiskn ntah wat pe ntah… kdg apply sbb mls nk g keje… kdg sbb xsihat,tp mls nk g klinik…

duit pon xde nk g bercuti… nk g bercuti ngan sape? Continue reading

(Visited 13 times, 4,593,162)