5 web buat duit dengan memendekkan url

5 web buat duit dengan memendekkan url

Harini saya nak kongsikan 5 web buat duit dengan memendekkan url. Apa maksudnya? maksudnya, bile korang pendekkan link yang panjang, contohnya link entri blog korang, dengan domain yang panjang tak ingat, dengan nama entri yang bertukar jadi permalink yang panjang, tak ke jenuh?

Mungkin korang dah biasa guna servis memendekkan url macam bit.ly, goo.gl dan sebagainya, tapi kalai korang rasa nak merasa buat duit dengan memendekkan url, ni saya nak kongsikan 5 web buat duit dengan memendekkan url.

pendekkan url dan buat duit Continue reading

Hasil carian :

(Visited 93 times, 4,591,265)

Cara senang buat duit ketika belajar

Cara senang buat duit ketika belajar

Ada ke cara senang buat duit ketika belajar? Ye… ada… asalkan anda tahu cara macam mana nak buat duit ketika belajar.

Terus terang saya cakap, student sekarang beruntung. Beruntung tahap gaban sebab sejak sekolah lagi dah boleh buat duit dengan senang.

Kemudahan internet cukup senang nak dapat, bila internet boleh dapat, hampir tiada had untuk buat duit, internet kan dunia tanpa sempadan, tambah-tambah kalau anda pandai menggunakan aplikasi yang ada macam instagram.

Korang boleh berhenti membaca entri ni dan dapatkan panduan macam mana nak buat duit ketika belajar guna instagram.

Atau korang boleh teruskan membaca cara senang buat duit ketika belajar melalui cara yang saya nak kongsikan ni.

cara senang buat duit ketika belajar

Cara yang saya nak kongsikan ni sesuai sangat untuk pelajar yang berumur 12 tahun ke atas. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 692 times, 4,591,266)

Buat duit guna instagram dapat beribu

Buat duit guna instagram dapat beribu

Patutlah kebelakangan ni, hari-hari ada je yang follow instagram saya, rupanya diorang ni buat duit guna instagram, patutla makin meriah je instagram sekarang. mau taknye diorang menggila, guna instagram kejap, dapat duit, sebulan sampai beribu ringgit. sape yang tak nak?

2014 tahun ekonomi gawat, minyak naik, harga barang naik, 2015 gst akan mula, jadi makin ramai yang buat bisnes, terutama bisnes online. Kawan-kawan yang sebelum ni tak aktif, dah makin ramai yang aktif.

domain murah

(Visited 140,844 times, 4,591,266)

Ramai juga yang guna instagram sebagai satu tempat untuk meniaga. Dulu kerja menghabiskan duit, sekarang cari duit pula.

Tu mana yang ada modal ok la… Kalau yang tak ada modal macam mana pulak? Kalau tak ada modal mestilah tak ada produk? Nak jual apa? Macam mana nak buat duit guna instagram?

Takde sape pon yang nak share macam mana diorang buat duit guna instagram dapat beribu ringgit sebulan tu, tapi nasib baiklah saya ni minat dengan cerita-cerita yang berunsurkan penyiasatan dan benda-benda yang spy ni, jadi saya jumpalah rahsia buat duit guna instagram dapat beribu ringgit ni.

buat duit guna instagram

Saya tak nak membazir masa anda, jadi saya cakap siap-siap, benda ni harga dia RM89, kalau anda dah terkejut dan dah mula rasa sayang nak keluar duit RM89 tanpa memikirkan pulangan sehingga 4 angka,walaupun tanpa tambahan modal dan tak perlu ada produk, anda boleh tutup page ni.

Ok, perenggan kat bawah ni untuk yang teragak-agak nak beli, duit ada, tapi tak berapa yakin nak beli, tak dah beli, benda tak macam yang dijangkakan, boleh terus baca perenggan kat bawah ni.

Wajib tengok yang ni:

Banyakkan blue dalam hidup anda

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

Bukti rakyat Malaysia suka blue

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,537 times, 4,591,266)

Benda ni ada 100% money back guarantee, iaitu jaminan yang dikembalikan TANPA BANYAK SOAL!! Jadi kalau korang dah habis baca, lepas tu rasa tak puas hati, mintak balik duit tu.

Perenggan bawah ni pulak untuk orang yang dah mula teruja nak buat duit menggunakan instagram.

Jangan nak teruja sangat, keseronokan tu baru start, belum masuk gear 2 pon lagi. Sebab selain dari ebook rahsia dominasi instagram ni, korang akan dapat 3 lagi ebook tambahan yang mana korang boleh gunakan untuk menggandakan pendapatan korang dari hasil pendapatan melalui instagram ni tadi.

Tapi sebelum korang start teruja, pastikan korang dah ada akaun instagram lah, kalau tak ada, buat cepat-cepat, kalau dah ada, follow instagram saya @alongxp, kalau dah sedia, pergi tekan butang dibawah dan mulakan jana pendapatan dari instagram

BELI SEKARANG

Hasil carian :

(Visited 177 times, 4,591,266)

iklan bertukar-tukar

Akhir-akhir ni saya sangat komited nak tambah pendapatan dari rumah, jadi banyaklah iklan yang saya terpaksa masukkan dalam blog ni, tapi saya tak nak lah tamak sangat sampai pelawat dan pembaca blog ni rasa semak dengan iklan yang lebih memenuhi ruang blog berbanding isi blog, jadi apa yang saya buat adalah dengan buat iklan bertukar-tukar.

Iklan-iklan tu untuk mereka yang rajin baca di blog ni dan mempunyai keinginan untuk menambah pendapatan dari rumah tanpa perlu kerap keluar.

Ok berbalik kepada tajuk iklan bertukar-tukar adalah, kalau anda lihat disidebar saya, disebelah kanan ni, ada iklan, setiap kali anda ke post lain, iklan tu akan bertukar, jadi macam mana saya buat iklan tu bertukar-tukar?

domain murah

(Visited 140,844 times, 4,591,266)

adalah dengan menggunakan ads by datafeedr.com satu plugin untuk pengguna wordpress menguruskan iklan. cara penggunaan, memula sekali install ads by datafeedr.com tu, ada 2 cara, sama ada cara dengan download ads by datafeedr.com tu atau dengan install dari search dari page add new plugin. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 90 times, 4,591,266)