mengelakkan gambar lucah tersebar

terdetik nak share cara macam mana nak mengelakkan gambar lucah tersebar di internet ni bile tengok artis la selalu jadi mangsa gambar lucah tersebar di internet. kadang-kadang video lucah yang tersebar. macam mana nak elak gambar lucah ke video lucah korang tersebar kat internet ke kat mana-mana lah… social network macam instagram ke wechat ke whatsapp tu kire internet jugak la…

kalau dah jadi artis tu memang takleh nak dielakkan jadi mangsa la kan? kalau tak penah ambil gambar lucah pon boleh tetibe jadi ade. tapi kalau dah pakai baju tapi macam tak cukup kain, memang macam nak tunjuk tu memang la jadi target kaki2 photoshop.

artis seksi

gambar hasil carian google

 

Contoh macam gambar ni, dengan lighting yang cantik, cukup mudah kaki photoshop nk manipulasikan gambar ni, gambar ni saya cuma edit blurkan muka dengan buah dada je… taknakla artis tu guna alasan gambar saya letak kat blog ni sebagai modal nk salahkan saya kan?

bogel webcam

gambar hasil carian google

domain murah

(Visited 140,883 times, 4,600,287)

macam gambar ni pulak, masa saya search gambar dengan keyword gambar lucah, die keluar keyword gambar lucah artis, so saya pilih yang gambar lucah artis tu la hehehehe… so banyakla resultnye… antaranya gambar lucah artis ni yang didakwa berbogel depan webcam, saya tak tahulah cerita sebenarnya, tapi dimata saya yang rajin ambil gambar, rajin edit gambar guna photoshop ni, nampak la yang gambar ni telah diedit, dimanipulasi, nampak pelik, warna kulit dan cahaya antara muka dan badan. (tetiba rasa macam nak buat entri kongsi macam mana nak edit gambar guna photoshop lak)

gambar lucah tersebar

gambar hasil carian google

ok, berbalik kepada topik asal, macam mana nak mengelakkan gambar lucah tersebar kan? ada beberapa cara tapi kebanyakkannya diyakini takkan membantu kepada sesiapa yang dah jadi mangsa, dan cara ni pon takkan menjamin yang gambar lucah tersebut takkan tersebar antaranya

– jangan masukkan gambar lucah yang dah diambil tu ke dalam komputer atau laptop, sebab bak kata membe aku, apa-apa peranti yang disambungkan ke internet takkan selamat, masih ada peluang untuk digodam a.k.a dihack

– pindahkan gambar yang korang ambil tu ke dalam memori kad, hancurkan, bakar dan abunya dicampak ke dalam sungai.

– cara yang akhir ni amat saya galakkan untuk diambil iaitu, tak payah ambil gambar lucah diri korang, elakkan berbogel dengan pasangan yang belum sah jadi suami, elakkan berbogel(mandi pakai kain basahan), jangan pakai seksi-seksi atau senang cerita jangan buatkan lelaki lain ghairah tengok korang. tu antara cara yang paling selamat walaupun tak terjamin 100% selamat

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,587 times, 4,600,287)

Hasil carian :

(Visited 1,303 times, 4,600,287)