Bila isteri jadi blogger

Bila isteri jadi blogger

Bila isteri jadi blogger, apa yang akan berlaku?

Isteri siapa yang jadi blogger? Pastinya isteri saya sendiri.

Seperti yang saya nyatakan dalam entri permulaan dalam dunia blogger, saya ada beritahu yang saya baru buatkan blog untuk isteri saya.

Dan banyak entri-entri untuk blogger baru yang saya tulis selepas itu saya tujukan khas untuk isteri saya dan kepada mereka yang baru jadi blogger.

Bila isteri jadi blogger, banyak manfaatnya, terutama sekali kepada suaminya, yang juga seorang blogger, contohnya seperti saya, Alongxp.

suami isteri jadi blogger

Bila isteri jadi blogger, barulah dia makin faham kenapa saya selalu tidur lewat. Walaupun dia tak pernah bising atau pertikai  atau merungut sebab saya selalu tidur lewat, tapi bila dia pon dah jadi blogger, saya lebih senang hati. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 206 times, 5,301,074)

Baru buat blog, nak tulis cerita apa pula?

Baru buat blog, nak tulis cerita apa pula?

Rentetan dari entri sebelum ni iaitu idea bahan untuk blogger baru , kali ni saya nak share idea untuk entri ke 3 bagi blogger yang baru buat blog.

Sebenarnya tak kisah pon anda yang baru buat blog ke dah lama buat blog ke, baru ada 2 entri atau dah ada 2 ribu entri sekali pon, tak kisah sebenarnya.

baru buat blog

Sesiapa pon boleh gunakan idea ni. Ini sekadar cadangan je, kalau ada idea lain pon boleh guna. Saya cuma beri cadangan yang mungkin boleh membantu. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 122 times, 5,301,074)

Idea bahan untuk blogger baru

Idea bahan untuk blogger baru

Carik idea bahan untuk blogger baru? Jangan kata blogger baru, blogger lama yang dah dekat 10 tahun blogging macam saya ni pon selalu ketandusan idea, sebab tu tak popular kot. hehehe.

Entri ni adalah sambungan entri dua hari lepas iaitu Permulaan dalam dunia blogger, yang mana didalam tu saya kongsikan apa yang nak ditulis untuk entri pertama (kalau anda betul-betul belum ada idea nak tulis apa).

Ok, cukup dengan pengenalan, kita sambung cerita. Saya nak kongsi pendapat saya untuk idea bahan untuk blogger baru.

idea bahan untuk blogger baru

Untuk entri kedua atau mungkin yang seterusnya, idea bahan untuk blogger baru yang saya cadangkan adalah tentang diri anda. Continue reading

(Visited 64 times, 5,301,074)