Blogger Area Media Expert (Advertorial Murah)

Blogger Area Media Expert (Advertorial Murah)

Blogger Area Media Expert(B.A.M.E) ? Apa tu? Blogger Area Media Expert adalah sekumpulan blogger hebat yang diterajui oleh group blogger area yang diasaskan oleh Tuan Blogger Area.

B.A.M.E menyediakan sebuah  platform kepada peniaga,terutama peniaga kecil, sama ada peniaga online atau offline untuk memperkenalkan produk mereka kepada pelanggan baru dan lama melalui konsep advertorial.

peniaga kecil jual kuih online

Ini sedikit sebanyak memudahkan peniaga kerana semua blogger di bawah pengurusan B.A.M.E mengenakan kadar bayaran yang berpatutan dan murah berbanding blogger-blogger yang bukan di bawah pengurusan B.A.M.E . Sebarang maklumat lanjut,sila hubungi Tuan Blogger Area di facebook. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 87 times, 4,600,176)

Blogger Area Mega Give Away

Blogger Area Mega Give Away

Macam pelik tak bila tetiba tengok tajuk Blogger Area Mega Give Away ni? sebab dah bertahun kot aku tak join Give Away atau GA camni… tapi apesal aku join lak? sebab perkataan…. perkataan mega tu… jarang nak jumpa GA yang mega beb… tambah2 hadiahnya banyak… bila banyak, harapan nak dapat 1 hadiah tu agak tinggi la heheheh…

Blogger Area Mega Give Away

Blogger Area Mega Give Away ni ditaja oleh 61 blogger & online shop. Banyak kan?

 

Follow Blog Para Sponsor(Wajib bukan sunat ye)

 

Tuan BloggerArea

follower blogger areafollow bloger areafollowing blogger areadah follow blogger area

 

Husein Rider

follow blog hussein rider

sebelum follow

follow husein rider

bila klik button join this site

done follow husein

done follow husein

following husein rider

dah siap follow

 

Nisa Ahmad

Follow nisa ahmad

1 klik je

 

Cik Itah

follow blog cik itah

follow blog cik itah ramarampendek

dah follow blog cik itah

 

Tasha Aqisha

follow cercitertashaqisha.blogspot.com

follow blog tasha aqisha

Dah follow blog tasha

Aimi Syafiqah

follow blog aimi syafiqah

 

dah follow blog aimi syafiqah

 

ingat nak screen shot sekali widget follow tu tapi tak jumpe lak…

 

Gnor Gnur

google plus gnor gnur

following gnor gnur

add gnor gnur circle

 

Siti Mastura

follow siti masturafollow sweetcollectiondone following siti mastura sweetcollection

Eshamz Halim

blog eshamzhalimadd blogger circle follow eshamzhalim

Norhasniza Khalid

follower mamanizafollow mamaniza.comdone follow mamanizafollower mamaniza

 

ingat nak buat semua sekali cam kat atas tu, tapi kang jenuh lak korang nak scroll sampai penghujung entry ni, jadi saya buat 10 yang pertama jelah, yang kemudian tu, saya follow tapi tak buat screenshotlah…

Asha Lya , Linz Shopee ,Noridayu Zan , Ruqaiyah Amanina , Syahoney Kitty , Cynta Ieda , Anies , Syaz  , Nur Hayati, Mar Mansor , Nadyya Shafiqa , Maisarah , Noor Rasyidah , Emi Amirah , Meura Metsu ,Rara Farhana , Vee Sandi , Karya Mahirah , Naniey Jemey , Afzal , Eyfa Writter , Kiera Rashid , Norihan Yusuf , Farahuda Hud , Lyn Cellmaxx M’sia , Maz Izza , Shamiera Osment ,Cik Siti , Ayra Ihya , Puteri Memory , Hazanis Blogspot , Jom Join Blogwalking , Fatihah Fazlin , Nur Syafiqah & Nur Liyana , Farhana Ramlan  , Cik Mun , Ieta Mat Sa’ad , Jari Manis, Papa Blogger , Kyle Kesha , Zayani Zulkiffli , Wardrobhanger dan Fatiha Zainal.

tu pon siap dah kena isi captcha baru boleh follow… hahahaha

isi captcha baru boleh follow

5. Like Fan Page Sponsor [Wajib]

like fan page sponsor

sebelum aku like

eh kena conform like

bila tekan like memula dia jadi camni

kenapa kena conform like

kena conformkan pulak nak like ke idak

 

dah like fanpage sponsor

ok dah like dah

tetibe cam ada tambahan lak…

ScreenHunter_47 Oct. 05 15.33 ScreenHunter_48 Oct. 05 15.33

 

6. Follow Twitter Sponsor [Wajib]

Moshi Kawai Shop

twitter moshi kawai shop

follow moshi

dah follow

 

7. Follow Instagram Sponsor [Wajib]

Kyra Hizrina

instagram Kyra Hizrina

follow instagram Kyra Hizrina

pon dah follow

 

8. Follow Blog Sponsor [Optional] walaupun optional, saya bantai follow gak…

Azlan Strider , Ixbarr Abdullah , Khir Khalid , Kyra Hizrina , Ae Noyou , Qaseh Vee.

 

9. Like Fan Page Sponsor [Optional] (dikecualikan buat yg takda akaun facebook)

like fanpage sponsor optional liked fanpage sponspor

 

 

10. Follow Instagram Sponsor [Optional] (dikecualikan buat yg takda akaun Instagram)

@papabloggerdotmy@shamieraosment , @fatiha_zainal , @moshikawaiishop_ ,@rexylla_blogshop , @farame_ , @misjarimanis , @khalidkyle , @nisablogwriter ,@sueashalya , @thehayati , @farhanaramlan , @rubyismail2 , @nzayaniz .

Done… cuba check, ada tak makhluk bernama alongxp follow atau request follow, kalau takde bagi tau kat sini, kalau ada follow la balik hehehe

 

Nota* Mohon semua peserta untuk jujur dan ikut semua syarat giveaway ya. Tak mau tipu-tipu, tak baik ok xoxo. Kalau ada nak tanya apa-apa boleh PM aku dekat facebook [Cik Itah] atau email [itahpkk@gmail.com] ataupun hubungi admin-admin yang lain. Terima kasihh 🙂

Nota* Syarat follow/like/add akaun Facebook/Twitter/Instagram dikecualikan buat mereka yang memang takda akaun sahaja, yang ada akaun tolong jujur. tQ !

GiveAway ini dijayakan oleh : Tuan BloggerArea, Azlan Strider, Husein Rider, Nisa Ahmad, E-Zati Sofea, Cik Itah

 

semoga berjaya untuk blogger lain yang join… jemput komen.

 

 

Hasil carian :

(Visited 155 times, 4,600,176)