Bloglist berkategori

Hai semua, apa khabar? lama tak buat entri dimulakan dengan bertanya khabar. Sebelum ni saya tak nampak rasionalnya saya nak buat bloglist di sidebar, tapi baru-baru ni, saya banyak blogwalking kan? Jadi sepanjang saya berblogwalking tu, macam-macam jenis blog yang saya jumpa.

Ada blog parenting yang berkongsi kisah dan tips sebagai ibu bapa,berkongsi cerita perkembangan anak-anak mereka, ada blog teknologi yang berkongsi tips dan informasi pasal teknologi terutamanya berkaitan elektronik dan komputer, ada yang berkongsi cerita pasal komputer, hardware, software, web dan blog, koding, pasal handphone, pasal android, smartphone dan benda-benda yang saya kategorikan mereka ni sebagai geek la.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 33 times, 4,591,167)