komen tentang video teman pengganti – black & malique

Dok scroll2 news feed fb tadi, ternampaklah akan kenyataan pasal video teman pengganti – black & malique

teman pengganti - black & malique

so saya pon layan la… so pada saya ideanya cam menarik… tapi cam kabur2 la mesej yang disampaikan… then barula saya baca komen Tuan Huzairie Husin…

teman pengganti - black & malique

seperti yang anda boleh lihat komen siti tu, konsepnya sama ngan le mirior…

sama kan konsepnye? huhu… tapi… macam yang anda boleh tengok komen abang long tu(saya la tu hehe) ketara complication atau clash antara tangan yg dpan camera ngan yg dlm cermin, video teman pengganti tu pergerakkan tangan die agak slow, menyebabkan nampak kantoinye, contohnye tangan black turun ke bwh, tangan yg dpan kamera bergerak ke belakang tp belum turun, tangan camera dah sampai kat cermin, tangan black blom…
kebanyakkan org sll amek endah benda remeh camni, tu yg jd xmenarik tu…

cube tengok le mirior punye the making… betapa detailnye mereka… tapi… saya pon xtau the making teman pengganti – black & malique camne kan? hehe…

bukan la nak kondem, just harapkan pembuat2 video atau foto atau ape2 je kat malaysia ni lebih menitikberatkan sesuatu detail tu… gerenti boleh pergi lebih jauh, contohnye cam video upin dan ipin, macam xde cacatnye, ada 1 lagi kartun 3d kat malaysia ni yang selalu dipaparkan kat TV, tapi oleh kerana diorg tak pandang sesuatu tu ngan detail, nampak tak kenanya… antara kelemahan kartun 3d tu, ketebalan kening budak2 tu… buatkan budak2 tu nampak macam orang dewasa, pastu kalau kite tengok upin dan ipin, kenapa dibuat kepala besar, badan kecik, bontot besar macam pakai pampers? supaya bila watak2 tu tak berada sebelah orang dewasa pon, kite boleh nampak yang diorg tu kecik… budak kecik… cube tengok budak2 kecik, tengok orang dewasa, apa bezanya? apa yang besar? apa yang panjang? apa yang pendek? ada beza kan?

Tapi Alhamdulillah, saya tengok banyak kartun, filem kat malaysia ni yg dibuat ngan bersungguh2… ape pon… jom layan video teman pengganti – black & malique ni…

 

 

Hasil carian :

(Visited 109 times, 4,595,035)