Hari ke dua pulak… laaagi menarik kot…

ok,ni citer 2nd day pulop… Sahur semalam kira agak awal aku bangun, dan mudahnye nak bagun semalam, dan wife aku pon cepat je masak,tapi…tapi…die tak goreng telor dadar…waaaa… frust,pastu aku nk suruh die goreng, xsampai hati, nk goreng sendiri, mim alif lam sin, so aku termenung je… die tanye kenape, aku wat2 cam xfhm…  Continue reading

Hasil carian :

(Visited 70 times, 4,593,912)

sehari berpuasa

Setelah membujang kembali selama 2 tahun dan bermakna selama 2 tahun la kalau aku bersahur atau berbuka kat umah, aku akan bersahur atau berbuka sorg2, tapi tahun ni, dah ada org umah, terjaga la makan minum pakai aku,hehehe… sbb aku ni agak kurang rajinnye… tapi sejak dah ada isteri ni, makin malas,makin mengade2 lak… hahaha…

So semalam, sahur kurang ckit la aku makan, selalu klu isteri aku masak,aku makan 3 pinggan=2 kali tambah, Continue reading

(Visited 16 times, 4,593,912)