gile…nuffnang ni pehal?

aku rs cam mengong,blur jap tadi, da seminggu ni,aku bukak nuffnang, kat earning tu,aku letak je cursor tgk bape henget aku dpt… mmm camtu jela… selalu aku click kat analytics je…tgk dr mana org dtg, keyword je… kire wat research ar…ada peningkatan ke kan?mmm…traffic yg biasa2,average dlm 200 visitor per day… 16 haribulan ari tu je tinggi ckit 350… boleh laaaaa… Continue reading

(Visited 20 times, 4,599,139)

I luv u la nuffnang!!!

ye…setelah aku luahkn segala ketidak puasan hati aku kat encik nuff nih,akhirnya mereka telah berlembut hati untuk bg aku BE, ha…sekali dua ko die bg aku… banyak lak tu… tengok nih…

banyak kan?kan? haaa… baek x nuffnang nih? baek kan? sayang sgt kat nuff nih…rs cam nk comolot je… sayangnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kat nuff nih…

Hasil carian :

(Visited 41 times, 4,599,139)