Otai forklift masukkan syiling ke dalam botol guna forklift

Dulu masa habis spm, saya pernah keje kilang lebih kurang 6 bulan, masa yang singkat kan? tapi dalam masa yang singkat tu hampir semua department kat kilang tu saya dah penah rasa keje… Paling gila skali bila saya jadi bidan terjun, jadi forklift driver, memula tu saje2 main2, yela.. orang baru dapat lesen kereta, asal jumpe benda boleh tekan minyak, ada stering, sume nak dilenjanye… Then tiba2 forklift driver group saya tu benti keje, notis 24 jam… trus diorg letak saya sebagai forklift driver.. tapi forklift yang saya drive tu kecik je… lebih kurang camni…

forklift

takde cermin, kalau hujan, selalunya kitorg(forklift driver) guna plastic wrapping balut untuk mengurangkan basah… basah tu basah gak… tapi takde la kuyuk sekuyup-kuyupnya…

Macam otai forklift ni, dia pakai forklift besar, berjalan pon ada gaya..hahaha… tapi tak boleh dinafikan yang dia ni memang ada skill yang tinggi la…

andai kata tak boleh play, klik kat liveleak untuk tengok video tu dari sana

 


 

hebat tak? hebatkan? kan?

Hasil carian :

(Visited 80 times, 4,598,700)