Homestay Tawau Sabah Murah

Homestay Tawau Sabah Murah

Mencari homestay tawau sabah murah tapi puas hati. Itu yang terdetik dalam hati bagi golongan yang belum ada banyak duit macam saya. Secara jujurnya, saya tak banyak pengalaman menginap kat homestay sampailah abang ipar saya sewa satu homestay kat shah alam, untuk keluarga belah dia dan isteri menginap satu malam kat situ sebab esoknya dia nak ke lubnan selama setahun.

Keluarga mertua saya dah beberapa hari ada dirumah saya sebelum tu lagi, jadi petang tu, masa kami nak gerak ke shah alam, saya tengok isteri dan mak mertua saya sibuk masak lauk dan bungkus benda-benda sampingan lain macam kopi,gula dan benda-benda lain.

Terfikir dalam hati, “kat homestay tu tak kan tak ada apa-apa langsung?” tapi pertanyaan tu kekal dalam hati jelah sebab tak banyak pengalaman duduk di homestay,pengalaman di hotel tu adalah jugak.

Saya pernah duduk di hotel pon kebanyakkannya atas urusan kerja, kerja full time, part time, half time, first half, second half, masa kecedereaan. Eh macam bola pulak… Mentang-mentang malaysia dapat masuk aff suzuki. Hehehe… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 666 times, 4,600,176)