Buat entri blog dengan tulisan tangan

Seperti yang saya nyatakan dalam entri hari rabu minggu lepas, setiap hari rabu saya akan cuba untuk publish entri yang saya hasilkan dengan tulisan tangan.

Syok jugak buat entri blog dengan tulisan tangan ni, tapi seo memang ke laut la hahahaha.

ok, macam sebelum ni, harap jangan baca semasa memandu ok.

tulisan tanganbuat entri tulisan tangan

Hasil carian :

(Visited 167 times, 4,595,398)

perangai manusia…

korang kenal menatang ni name ape? ni namenye ketam… ketam ade banyak jenis tau? ketam batu la,ketam ape ntah lagi, tp aku bukan nk cerita pasal makhluk Allah nih, tapi nk cerita pasal perangai, penah dengar org ckp perangai mak ketam? klu perangai mak ketam ni,die aja anak die suruh jalan lurus,tapi die sendiri jalan mengiring… tu maksudnye org yg mengajar org laen suruh buat baek, contohnye, die suruh org laen jgn mencuri,tapi die sendiri mencuri, tapi perangai yang aku nak cerita ni,tak tau la leh dikategori kan sebagai mak ketam ke tak,sbb kes nye lain ckit… camni… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 37 times, 4,595,398)