Nuffnang Blog Awards, Here I Come

 

Haha… lepas beberapa minit aku publish entri pasal Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards , nuffnang anta emel, aku baca tajuk emel tu, ingat nak abaikan je, sebab aku dah tau kan? skali bila aku scroll lagi sikit, aku nampak lak benda ni…

ape lagi, terus bukak web mail untuk tengok benda ni…

Akan datang 16 Disember 2011, 500 penulis blog dari sekitar rantau Asia Pasifik akan berkerumun di Kuala Lumpur, Malaysia untuk Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 di Putrajaya Marriott. Awards ini tidak hanya menyasarkan untuk memberi penghormatan kepada penulis-penulis blog terbaik rantau,tetapi juga untuk menemukan komuniti penulis blog serata Asia Pasifik. Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards dibawakan untuk anda oleh Volkswagen Malaysia and Putrajaya Marriott.

camne nak dapat invitation nih, sekali kena wat entri la… aisemen, entri yang baru kejap tadi pon orang belum sempat baca lagi. tapi aku dah ping kat innit, apesal.com, guablog, ohbelog.com,kat busuk.org dah… tapi xpela… nak buat camne kan?tapi ape pon, aku tetap nak dapatkan jugak jemputan tu. 3 sebab kenapa aku nak pegi. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 13 times, 4,598,697)

Gembira dalam duka…

Walaupun aku tengah berduka ngan nuffnang atas apa yang terjadi hari sabtu hari tu, tapi aku agak gembira ngan trafik aku minggu lepas. Walaupun tak seberapa, tapi ok la.. kiranya ada konsitensi la…  xde la merudum sangat kiranya dah hampir2 mencapai target aku untuk dapat balik trafik cam sebelum aku tuka domain… terima kasih kat apesal.com dan guablog.com, sbb diorg paling banyak bagi trafik kat blog aku nih…jom tengok ckit…

alhamdulillah… syukur… paling tinggi 10 oktober – 520 uv, paling rendah 266 masa 15 oktober… pastu aku tengok la refferals untuk hari ni… pagi,dan aku tengok blog aku didatangi dari 1 blog,so aku jengah la blog ni… Continue reading

(Visited 22 times, 4,598,697)

aku dapat cenderahati… baek punyeeee…

aku dapat cenderahati ni dari orang yang suke terbangkan mentega iaitu encik ku azhar. mekasih encik ku azhar…

kalau korg nak tau nape aku leh dapat benda nih, korg baca ni : perhimpunan blogger

(Visited 21 times, 4,598,697)

I luv u la nuffnang!!!

ye…setelah aku luahkn segala ketidak puasan hati aku kat encik nuff nih,akhirnya mereka telah berlembut hati untuk bg aku BE, ha…sekali dua ko die bg aku… banyak lak tu… tengok nih…

banyak kan?kan? haaa… baek x nuffnang nih? baek kan? sayang sgt kat nuff nih…rs cam nk comolot je… sayangnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kat nuff nih…

Hasil carian :

(Visited 41 times, 4,598,697)