Azam tahun 2016

Azam tahun 2016 saya tahun ni, sangat berbeza dengan sebelum-sebelum ni dan mungkin pelik sikit bunyinya.

tahun 2016
Tahun 2016 ni, saya nak slow sikit, mungkin kurang kerap update blog, walaupun sebelum ni pun dah memang jarang update, tapi tahun 2016 ni mungkin akan semakin berkurangan.
Saya rasa saya mungkin penat. Saya dah kehilangan masa lapang, dah lama sangat istilah masa lapang tak ada dalam diri saya.
Mungkin saya perlukan masa lapang, merenung kembali masa lampau dan segala kesilapan saya dan rancang apa yang saya boleh buat untuk perbaiki segala kesilapan saya sepanjang masa yang lalu.
Tahun 2015, banyak gila dugaan yang mendatang. Sangat bijak, sampaikan niat nak ambil tali, jerut kat leher dan gantung diri kat kipas, tiang bendera, luar koridor, terlalu kerap terlintas dalam kepala otak saya ni. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 121 times, 4,595,148)