Kerja hangat-hangat tahi ayam

Kerja hangat-hangat tahi ayam

Kerja hangat-hangat tahi ayam ni selalunya dipandang hina, terutama sekali dalam masyarakat melayu. Tapi benda tu bukanlah pelik, ramai yang jenis tu.

Biasanya orang cukup menyampah dengan orang yang jenis buat kerja hangat-hangat tahi ayam ni, maksudnya awal-awal je bersemangat, lepastu? malas? dah taknak buat, semua terbengkalai.

Tapi hari ni, kalau anda jenis kereta drag, pick up je kuat, long dah tak seberapa, atau dalam bahasa kiasannya, hangat-hangat tahi ayam, bukan lagi jadi masalah, malah boleh jadi bagus.

kebaikan kerja hangat-hangat tahi ayam

Contohnya buat ebook, satu hari, tiba-tiba anda dapat idea nak buat siri ebook resipi makanan tradisional, plan asalnya nak terbitkan lebih dari 1 ebook resipi makanan tradisional, ebook pertama tu memang gempaklah. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 134 times, 4,595,145)