Saya je tak ada gambar, kenapa entah?

Saya je tak ada gambar, kenapa entah?

Saya je tak ada gambar, kenapa entah? ke pasal sy xde komenluv tu kn.. adalah antara ayat persoalan yang ditimbulkan oleh eyfa writer dalam komen blogger pemurah bulan 3 yang saya terbitkan minggu lepas.

tak ada gambar

Kenapa dia tak ada gambar dalam senarai blogger pemurah tu?

blogger ramah bulan 3

blogger ramah bulan 3

Sebab dia tak register gravatar, apa itu gravatar? Gravatar, mengikut dari laman web gravatar, gravatar ialah Globally Recognize AVATAR. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 121 times, 4,595,404)

kenapa tak keluar display picture?

Kenapa tak keluar display picture? cube korang tengok gambar ni… kenapa tak ada keluar dispay picture?… tapi kenapa bile aku komen ade lak muke aku tu…

gravatar display picture

entri kali ni ringkas je… just nak bgtau korg camne nak kasi avatar korang terpapar kat blog aku ni kalai korg komen, kalau korg tgk kat bahagian komen tu, org yg komen tu,ada yang ada gamba, ada yang xde gamba, camne nak kasi ada gamba? ni die… ngan gravatar.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 31 times, 4,595,404)