guna google chrome sebagai internet explorer

Tak faham kan maksud guna google chrome sebagai internet explorer tu? saya sendiri pon tak tau nak buat tajuk macam mana. Tapi apa yang saya nak terangkan tentang guna google chrome sebagai internet explorer tu camni.

chrome internet explorer

Pernah tak korang bukak sesuatu laman web tu, keluar paparan yang mengatakan anda tidak menggunakan internet exlorer atau sila guna internet explorer 7 dan ke atas atau sila guna internet explorer sahaja atas atau sebagainya?

contohnya macam ni:

guna internet explorerandai kata anda macam saya, tak suka guna internet explorer, sebab lambat yang terlampau. atau anda pengguna tegar google chrome. tapi terpaksa bukak laman web yang tak mesra browser cam laman web tu. apa nak dibuat? Continue reading

Hasil carian :

(Visited 153 times, 4,593,160)