HP punye cerita pulak…

Sejak aku da dapat BE dari nuffnang hari tu, leh dikatakan hampir setiap ari aku dok g check earning aku, kat situ ada la tulis iklan psl HP, dan aku pon perasan,iklan HP rajin dok berjoget2 kat blog aku ni, so tergerak la ati nak tau ape cerita kan? nak klik kat iklan tu kang kena cop sbg fraud click lak…so aku pon jengah la kat website HP Malaysia untuk tau psl printer yang die nyatakan tu.

tu la yg terpapar kat HP tu… dan tertera kat situ die tulis.

“Now, for only RM271, you can print up to 6002 pages with ultra-low-cost, high-capacity ink cartridges that deliver laser-quality text, vivid colour graphics and photos. This translates into a very low cost-per-page at just 4.5 sen1 only. ” Continue reading

Hasil carian :

(Visited 103 times, 4,597,465)