Nilai 20 sen

Nilai 20 sen

Bila aku ajak masuk 8 share, aku cakap org klik kita dapat 20 sen, orang tak minat, diorg pandang nilai 20 sen tu kecik. Tapi bila minyak naik 20 sen, beratur orang nak isi minyak.

minyak naik 20 sen

Alasannya… 1 liter 20 sen… 10 liter RM2.00, 100 liter RM20. Sama gak ngan 8share ni… 1 klik kite dapat 20 sen, 10 orang klik RM2.00, 100 orang klik dah RM20.00.. boleh isi minyak lagi. Macam mana? Bsar tak nilai 20 sen tu?

harga minyak naik 20 sen

Minyak naik 20 sen, impak dia bukan calang-calang, masjid taman rumah saya ni selalunya penuh keta parking kiri kanan jalan,  td mmg jauh beza… saya keluar nak isi minyak dekat pukul 8 suku, tengok kereta ada 2 ke 3 bijik je. Bila balik, tengok tak sampai 10 bijik kereta pon. timing minyak naik memang cantik, dia naik masa kebanyakkan orang dah gaji.

Pekan banting td, tak nampak macam pukul 8 malam, sesak gila… sampai lampu merah tukar hijau, merah balik sampai 2 ke 3 kali baru lepas, impak nilai 20 sen punya pasal.
klu korg terjebak beratur g isi minyak sbb naik 20 sen, korg patut join 8 share ni. Daftar free, buat kerja senang, tak payah nak beratur, dari dalam jamban pon bokeh dapat 20 sen tu.

Kalau pandai nilai 20 sen dalam bentuk syiling memang rasa sikit, tapi bila pandai nilai 20 sen tu mengikut minyak, banyak kan? Saya tak boleh nak janji yang korang akan jadi kaya bila rajin share benda ni, tapi kalau Allah izinkan, tak mustahil, sekurang-kurangnya duit 8share ni boleh gak bantu time sesak-sesak, macam saya, duit 8share ni selalu masuk time dah buntu mana nak cari duit.

nilai 20 sen syiling malaysia

Makin ramai yang join, makin bagus sebenarnya… kalau masing-masing dah faham, tengok kawan korang share, korang bantu dia dengan klik apa yang dia share, nanti kawan korang tengok korang share, dia lak yang klik.

Apa yang kita buat, kita akan dapat balasannya… buat baik dibalas baik, buat jahat… ni makan dia… hahahaha…

Join 8share sekarang, ajak kawan-kawan korang join sekali ok?

Kalau tak faham apa nak buat, korang boleh refer kat entri sebelum ni, buat duit dari media sosial

Hasil carian :

(Visited 124 times, 4,591,166)