Review – adah, follower yang ke 1111.

Ok, cam yang dinyatakan sebelum ni, aku akan review blog follower yang ke 1111, tapi oleh kerana kesibukan kemelampauan, dan bile da terlalu sibuk, mood aku pon jadi tak stabil, bile tak stabil, aku takleh nk update blog aku ngan penulisan yang baik, so aku hold dulu, 2 minggu gak la aku hold,tapi sempat gak la aku print screen follower tu n follower blog adah tu,sebab aku kena  siapkn kerja dulu, dan skrg baru ok ckit, bukan la xde keje, ada, sampai bulan 8 nanti aku akan busy, tapi tu lebih kepada hal2 peribadi. Pandai2 la nk handle kan?

ok, follower ke 1111 aku adalah adah. ni printscreen blog die.

(klik gamba untuk ke blog die)

masa aku print gamba die ni, follower die dah 1020. masa aku print screen gamba follower die 2 mggu lpas, follower die ade 1010, huhu, lawa nombo tu, harap2 cepat la jadi 2020. Continue reading

(Visited 24 times, 4,595,150)