Sistem scan cap jari

Ye, saya telah berjaya menghasilkan sistem scan cap jari. Dah la hensem, muka babyface, pandai buat sistem scan cap jari pulak tu.

Kata saya yang lagi satu kepada diri saya sendiri. hehehehe. Sila jeles dan tahan muntah, nanti batal puasa.

Sistem scan cap jari

sistem scan cap jari

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,566 times, 4,597,346)

Saya ulang lagi sekali, saya dah berjaya menghasilkan sistem scan cap jari. Tapi… dalam bentuk video jela. hehehehe.

Video scan cap jari yang tak sampai seminit ni, yang nampak simple je ni saya hasilkan menggunakan adobe photoshop, adobe flash pro, adobe premier dan sony vegas dan mengambil masa lebih kurang 3 hari untuk disiapkan.

Sebelum ni saya pernah hasilkan video macam ni, tapi hasil download dari youtube dan saya tokok sikit-sikit je.

Tapi, yelah… saya tak puas.. jadi saya hasilkan sendiri yang nampak real sikit.

Ini pun, lepas siap render video sistem scan cap jari ni, masa nak upload kat youtube , saya dah mula rasa macam ada kekurangan dan perlu penambahbaikan.

Idea untuk versi yang ke dua dah ada, cuma nak menghadap tu, tak tahu bila ada mood.

Kepada yang pandai guna sony vegas, kalau nak customize video ni mengikut tekak sendiri, korang boleh download set fail video sistem scan cap jari ni kat sini >>DOWNLOAD<<

Free je, tak payah bayar… kalau baik hati, letak la domain alongxp.com kat penghujung video tu ke, kat intro dia ke.

Ok, video ni sesuai la untuk dijadikan gimik perasmian apa-apa majlis, konon-konon mintak perasmi letakkan ibu jari dia kat bulatan hijau tu ke. Nampaklah macam abad ke 21 sikit kan?

Taklah membazir reben je kan? guna je apa yang ada.

Saya ni selalu buat video editting, kadang video yang di download dari youtube untuk intro ke, countdown ke ada kalanya tak memuaskan hati saya, biasa je pada saya.

Tu yang sekarang ni macam nak fokus pada menghasilkan video, dan upload pada youtube. Tambah-tambah dah tau yang kita boleh menghasilkan pendapatan lumayan dengan youtube. Lagi la semangat huhuhu.

buat duit kat youtube

dari youtube saya sendiri

Andai kata la korang nak jugak buat duit melalui youtube, ada 2 pilihan untuk korang.

upload video dapat duitYang cepat dan senang tapi modal besar.

 

buat duit youtubeYang makan masa tapi modal ciput.

Kalau saya, saya rekomen yang pertama tu, modal besar, tapi kejap je dah balik modal.

Sebab, masa tu sendiri adalah emas, jimat-jimatlah emas tu. Tambah-tambah dizaman ni. Sebab ilmu yang dikongsikan tu, bukan biasa-biasa. Luar biasa beb.

domain murah

(Visited 140,867 times, 4,597,346)

Bukan senang nak buat macam apa yang diceritakan, kalau tak menuntut dengan sifu yang betul, korang buat benda yang sia-sia.

Tapi yelah… tepuk wallet, tanya duit hehehehe.

Kalau tak ada modal besar, ambil yang modal kecil.

 

Hasil carian :

(Visited 153 times, 4,597,346)

7 thoughts on “Sistem scan cap jari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge