Kebaikan dan keburukan internet

Assalamualaikum dan hai para pembaca blog alongxp.com, hari ni saya nak cerita pasal kebaikan dan keburukan internet. Setiap benda yang dicipta pasti ada kebaikan dan keburukannya. Kita sendiri sebenarnya yang menjadikan benda tu satu kebaikan atau keburukan. Persepsi kita yang menjadikan benda tu jadi keburukan dan fikiran kita yang jadikan benda tu kebaikan. Kebaikan dan […]

Apa lagi kelebihan telegram ni?

Sebelum ni saya pernah tulis pasal kelebihan telegram dalam entri apakah kelebihan telegram dan dalam entri Kelebihan telegram berbanding whatsapp Tapi dek kerana kedua-dua entri tu dah mencapai jumlah bilangan perkataan minimum yang diperlukan seperti yang saya cerita dalam tips seo yang saya amalkan, tapi banyak lagi kelebihan telegram yang belum saya senaraikan, maka saya […]

Download software seo percuma

Download software seo percuma Hari ni saya dengan tanpa segan silu dan confidentnya nak bagi korang download software seo percuma. Korang boleh download software seo percuma ni selagi ia masih percuma. Masa saya jumpa software ni ianya masih percuma. Jadi korang tak perlukan patch, crack atau sebagainya untuk menggunakan software ni. Ni bukan software pirate […]

Cara menyamar di internet

Cara menyamar di internet Cara menyamar di internet ni saya kongsikan secara tak langsung kepada seseorang yang agak rapat dengan saya di internet atau lebih tepat lagi di facebook. Macam entri hack whatsapp orang yang saya sharekan sebelum ni, ingin saya ingatkan di sini bahawa cara menyamar di internet ni saya kongsikan atas dasar ilmu […]