Belajar buat blog guna blogspot

kalau korang nak belajar buat blog guna blogspot, saya cadangankan jangan cari saya… hahaha… Sebab blogspot bukanlah platform yang biasa saya guna, apatah lagi kepakaran saya. memang tak lah… Ramai yang whatsapp, telegram, tweet, dan pm saya di fb nak belajar buat blog, malangnya nak belajar buat blog guna blogspot, terpaksalah saya mengecewakan mereka sebab […]

Download software seo percuma

Download software seo percuma Hari ni saya dengan tanpa segan silu dan confidentnya nak bagi korang download software seo percuma. Korang boleh download software seo percuma ni selagi ia masih percuma. Masa saya jumpa software ni ianya masih percuma. Jadi korang tak perlukan patch, crack atau sebagainya untuk menggunakan software ni. Ni bukan software pirate […]

Cara senang buat duit ketika belajar

Cara senang buat duit ketika belajar Ada ke cara senang buat duit ketika belajar? Ye… ada… asalkan anda tahu cara macam mana nak buat duit ketika belajar. Terus terang saya cakap, student sekarang beruntung. Beruntung tahap gaban sebab sejak sekolah lagi dah boleh buat duit dengan senang. Kemudahan internet cukup senang nak dapat, bila internet […]

Cara nak baca whatsapp orang lain

Cara nak baca whatsapp orang lain Ramai betul orang cari cara nak baca whatsapp orang lain ni, saya pun tak tahu kenapa. Saya dapat tahu ada orang cari cara nak baca whatsapp orang lain ni sebab banyak sangat keyword berkaitan cara nak baca whatsapp orang lain yang digunakan dan membawa ke dalam blog ni. Walaupun […]