Download cerita baru

” Bro, download cerita baru “, “Apa cerita baru yang ada? dah download?”, “jap g aku dtg nak sedut movie baru-baru”. Assalamualaikum dan salam sejahtera para sahabat blog alongxp.com, well… dialog-dialog kat atas tu adalah dialog atau pertanyaan kawan-kawan saya kepada saya. Mereka mengharapkan yang saya ni rajin download cerita baru je. Bukan nak kata […]

Kebaikan dan keburukan internet

Assalamualaikum dan hai para pembaca blog alongxp.com, hari ni saya nak cerita pasal kebaikan dan keburukan internet. Setiap benda yang dicipta pasti ada kebaikan dan keburukannya. Kita sendiri sebenarnya yang menjadikan benda tu satu kebaikan atau keburukan. Persepsi kita yang menjadikan benda tu jadi keburukan dan fikiran kita yang jadikan benda tu kebaikan. Kebaikan dan […]