Download cerita baru

” Bro, download cerita baru “, “Apa cerita baru yang ada? dah download?”, “jap g aku dtg nak sedut movie baru-baru”. Assalamualaikum dan salam sejahtera para sahabat blog alongxp.com, well… dialog-dialog kat atas tu adalah dialog atau pertanyaan kawan-kawan saya kepada saya. Mereka mengharapkan yang saya ni rajin download cerita baru je. Bukan nak kata […]

Pen pelbagai fungsi

Assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat alongxp.com, bila anda tengok featured image entri ni, mesti korang bayangkan pen pelbagai fungsi tu macam ni kan? Maaf, saya terpaksa mengecewakan anda semua, kerana pen pelbagai fungsi yang saya nak kongsikan kat sini adalah yang ini: Hasil carian : |baju dalam cicakros |cerita lucah kotak |fungsi pendrive

External storage dan saya

Terlintas nak kongsi pengalaman hidup pasal external sotrage ni bila saya nak transfer driver satu pc ni ke dalam salah satu external storage saya iaitu pendrive, ada jugak org panggil thumbdrive‚Ķ same je kot.. Masa tu terlintas dalam kepala otak saya yang pendrive saya yang satu ni kapasitinye kecik.. tapi bila terpandang nombor kat situ […]