Kereta Proton dan Power Window nya

Sape yang pakai kereta proton yang ada power window?(power window tu yg korg tekan button,cermin naik ke turun sendiri tu) bile sebut power window kereta proton mesti ade yg mengeluh… aku berani gerentilah,siap ada yang membebel lagi kan? Hari ni aku kurang ckit mood nak berblogwalking,bukan xde…kurang je…so aku banyak menghabiskan masa kat blog redmummy, […]

Internet slow bila guna ubuntu

Dalam minggu lepas, hard disk pc kat umah ni kong, tetiba performance die jatuh mendadak… pelik gak, dah buat cleaning ape sume p[on macam takde beza…. nasib baikla aku ni kerja sebagai juruteknik komputer, pc maintainance ni kerja aku sejak 8 tahun lepas, so boleh agak la ape problem… backup data siap2 ke dalam portable […]