izinkan abg nikah lagi 1 boleh?

cop…korg jgn ingat aku lak yg nk nikah lagi 1, aku baru je kawen… camne nk nikah lagi 1, bekas isteri aku pon da jd isteri org, nk watpe aku nk mintak izin die lak… sebenarnya aku wat entri ni utk cammy lia,die kate die kesian n salute sorg akak ni… husband akak ni leh […]

Kereta Proton dan Power Window nya

Sape yang pakai kereta proton yang ada power window?(power window tu yg korg tekan button,cermin naik ke turun sendiri tu) bile sebut power window kereta proton mesti ade yg mengeluh… aku berani gerentilah,siap ada yang membebel lagi kan? Hari ni aku kurang ckit mood nak berblogwalking,bukan xde…kurang je…so aku banyak menghabiskan masa kat blog redmummy, […]

Orang tua-tua cakap…jangan!!!

orang tua2 dulu pesan(orang tua diatas hanyalah hiasan semata2),jangan wat tu,jgn wat ni…korg tau x nape? bnd ni aku terfikir smlm, masa aku otw nk balik dr umah,tu la mslh aku bile aku bwk slow,byk la bnd aku fikir… tp aku tetap alert k? kena jaga potensi sebagai anak kepada jurulatih memandu. oleh kerana family […]