Permulaan dalam dunia blogger

Permulaan dalam dunia blogger Untuk permulaan dalam dunia blogger, apa yang perlu dibuat? maksudnya, bila dah buat blog, apa nak buat seterusnya? ” Nak tulis apa? ” itulah yang isteri saya tanya kepada saya bila saya suruh dia tulis entri di blog dia yang saya dah sediakan tu. Perbualan tu bermula bila dia nampak iklan […]

apa yang blogger baru perlu buat untuk permulaan

terfikir nak buat entri apa yang blogger baru perlu buat untuk permulaan ni bila teringat kat adik saya seronok ngan blog dia yang dapat beberapa ratus pageviews dalam masa sebulan. Ok la tu kot… wlaupun pageviews die sebulan tu sama dengan saya sehari hehehehe. Jadi saya nak kongsikan lah sikit sedikit tips untuk blogger baru, […]

Blogger tutup periuk nasi orang?

Blogger tutup periuk nasi orang? Macam mana pulak blogger boleh tutup periuk nasiĀ orang? Tapi camtu lah yang sesetengah orang senang-senang je cop blogger ni… aku pon pernah gak dikatakan tutup periuk nasi orang atau menutup rezeki atau menutup pendapatan, menutup segala yang berkaitan lah senang cerita masa entri pasal RnR seremban bagi trafik mencanak-canak kat […]

Idea untuk menulis blog

Idea untuk menulis blog Tak ada idea untuk menulis blog bukan benda yang pelik, bukan benda yang luar biasa, bukanlah sesuatu yang jarang dijumpai oleh seorang blogger. Tak kira blogger baru atau blogger lama, hampir semua blogger akan jumpa masalah tak ada idea untuk menulis blog. Tak ada idea juga salah satu sebab kecil kenapa […]