Cara nak ayat awek ajak….

Tertarik dengan status fb penulis blog ohpilihanku, buat saya rasa macam nak je buat kelas atau tutorial atau entri tentang cara nak ayat awek ajak…. Cara nak ayat awek ajak apa? Mesti korang harapkan cara nak ayat awek ajak main kan? Sebab itulah kata kunci atau keyword yang orang selalu cari kat blog ni. Walaupun, […]

Cara pikat perempuan ?

korang kenal mamat? seorang blogger muda yang dah menjana pendapatan beribu ringgit sebulan dari blogging. Tapi tadi mamat tweet saya, broframestone,alya dan my ravea mintak tolong ajar cara pikat perempuan hahaha… cam nak gelak lak baca, ape kes lah mamat ni… To be honest mamat, aku ni playboy, haha… tapi tu bila xde steady relationship […]

Kuasa Pulut (The power of Pulut)

Assalamualaikum(untuk yang beragama islam). Hai selamat pagi, selamat tenghari, selamat petang, atau selamat malam kepada semua pembaca. Tajuk kita hari ini adalah, kuasa Pulut atau The power of pulut. Kuasa Pulut ni bukanlah satu cerita dongeng macam kisah pak pandir, atau kisah si luncai dengan labu-labunya. Kuasa pulut ni satu entri pasal apa yang saya […]

Tanda-tanda awek tu dah sangkut.

Tanda-tanda awek tu dah sangkut ? sangkut camne? die dah tangkap syok ke, die dah cair ngan ko ke camtu la maksudnye… entri ni boleh dikatakan rentetan entri cara pikat perempuan yang saya tujukan untuk mamat dulu… yelah… dah pikat, so mestilah kita nak tahu status proses memikat tu camne kan? dah berjaya ke belum? […]