Kenapa lelaki susah nak faham perempuan?

Kenapa lelaki susah nak faham perempuan? Kenapa lelaki susah nak faham perempuan? Saya pun tak faham kenapa lelaki susah nak faham perempuan? Sebab saya pun tak faham. Hahaha… Hari tu saya dah cerita kenapa lelaki susah nak minta maaf, hari ni saya nak cerita kenapa lelaki susah nak faham perempuan. Well… Pada fitrahnya, memang lelaki […]

izinkan abg nikah lagi 1 boleh?

cop…korg jgn ingat aku lak yg nk nikah lagi 1, aku baru je kawen… camne nk nikah lagi 1, bekas isteri aku pon da jd isteri org, nk watpe aku nk mintak izin die lak… sebenarnya aku wat entri ni utk cammy lia,die kate die kesian n salute sorg akak ni… husband akak ni leh […]