Kenapa orang suka cerita korea

Dulu aku tak faham apsal orang suke sangat dengan cerita korea ni… masa aku blaja kat poli la start tau pasal cerita korea ni… sorang classmate aku ni suka sangat cerita korea la cerita jepunla.. aku tak amek port sangatla benda-benda tu semua… pastu masa aku lepas bercerai.. aku rapat ngan geng2 ft17 kuala langat […]

10 animasi flash yang mengagumkan, kelakar dan menyakitkan hati

Drum Machine ¬† ¬†Animasi ni simple… xde interaksi,cuma ada beberapa makhluk yang main gendang, menarik,tapi kadang2 terlintas dalam kepala otak “ape motif ni?”. aku rasa benda ni saje nak menghilangkan stress kot, sbb agak melekakan gak la bila tengok animasi ni… klik sini atau klik pada gambar kalau nak tengok videonye… Hone Hone Clock Nak […]