Baru buat blog, nak tulis cerita apa pula?

Baru buat blog, nak tulis cerita apa pula? Rentetan dari entri sebelum ni iaitu idea bahan untuk blogger baru , kali ni saya nak share idea untuk entri ke 3 bagi blogger yang baru buat blog. Sebenarnya tak kisah pon anda yang baru buat blog ke dah lama buat blog ke, baru ada 2 entri […]

Kawal komputer dari jauh guna teamviewer

Kawal komputer dari jauh guna teamviewer Kawal komputer dari jauh guna teamviewer adalah satu cara yang paling efektif untuk menyelesaikan masalah komputer dari jauh. Banyak orang yang tanya masalah komputer kepada saya, saya cadangkan mereka install teamviewer. Sangat ramai yang tak tahu apa benda teamviewer ni. Teamviewer ni adalah satu aplikasi untuk kita kawal komputer […]

Aplikasi wajib ada dalam telefon saya

Ramai orang share aplikasi wajib android la aplikasi wajib dalam iphone la… suka-suka hati je kata wajib. Abis tu kalau diorang tak install? Dosa ke? Hehehe… gurau je… Apa pon,saya nak kongsikan la jugak aplikasi wajib saya install kat telefon saya. 1. Whatsapp – benda pertama kena install ni, mak saya yg umur 50 contact […]