Pilih laptop atau pc?

Soalan nak pilih laptop atau pc mesti pernah terlintas dalam kepala korang kan? Tambah2 bile budget ada cukup2 nak beli 1 je… Tak tahu nak pilih laptop atau pc.. laptop atau pc. Kadang ada yang merujuk kepada saya, “nak pilih laptop atau pc? “ Well… pada saya… terpulang pada diri masing2… tengok pada penggunaan.. Kadar […]

Mengapa yahudi bijak?

Artikel ni saya dapat dari emel dalam 4 tahun lepas… masa tu fb tak popular lagi, friendster, myspace tak terlalu mempengaruhi kehidupan kita tak macam facebook skrg, skrg ni even makcik yang umo 65 tahun pon ada fb, bile bukak internet je, fb lah dulu yang dibukaknye… hehe… ok, balik kepada tajuk tadi, mengapa yahudi […]