Cara nak ayat awek ajak….

Tertarik dengan status fb penulis blog ohpilihanku, buat saya rasa macam nak je buat kelas atau tutorial atau entri tentang cara nak ayat awek ajak…. Cara nak ayat awek ajak apa? Mesti korang harapkan cara nak ayat awek ajak main kan? Sebab itulah kata kunci atau keyword yang orang selalu cari kat blog ni. Walaupun, […]

Perkara yang perlu dielakkan bila first date

1st date ni tak bermaksud 1st time korang keluar dengan perempuan(kalau korang lelaki) atau lelaki(kalau korang perempuan), 1st date ni mungkin date/ temujanji pertama korang dengan seseorang yang korang tak pernah keluar sama2, mungkin 1st time korg keluar sama2 pada hari minggu, mungkin sebelum ni korang pernah keluar sama2, tapi time lunch kejap. Ni 1st […]

17 perkara yang ramai tak tahu pasal pengasas Apple

Pengasas Apple yang dah dimakan cacing ni di mati pada hari Rabu pada umur 56 tahun kerana penyakit barah pankreas(tul ke aku eja nih?) . Jobs yang misteri,seorang pengurus misteri meninggalkan banyak lagenda. Hari ini kita bukak cerita 16 benda yang korang mungkin tak tau pasal Steve Jobs nih… 1. Steve Jobs tak pnh habis […]