Apa itu advertorial ?

Siapa yang friend dengan saya kat fb akan perasan yang kebelakangan ni saya ada update status berkaitan dengan advertorial. Ada jugak yang tanya apa itu advertorial. Ok, sekarang saya nak cerita ape kebendanya advertorial tu? adakah ianya sejenis buah macam epal? adakah ianya sejenis tangkal pendiding diri yang membolehkan kita jadi kebal? adakah ianya satu […]

Pusat rawatan islam Al-Qayyum

Entri hari ni lain sikit dari biasa, sesungguhnya hati korang takkan tenteram kalau baca entri ni separuh jalan. Jadi pastikan BACA SAMPAI HABIS.¬†korang pernah dengar pasal pusat rawatan islam al-qayyyum? Pusat rawatan Alqayyum yang semakin popular ini telah beroperasi sejak 1 febuari 2011 lagi. Pusat rawatan islam Al-Qayyum ni adalah ‘Pusat Kesejahteraan Mesra-Pesakit Islamiah’ (Islamic […]

kehilangan mh370 – kemunculan pakar mengarut

orang pertama yang saya nampak post status facebook berkaitan dengan kehilangan mh370 ni adalah kak kujie, die post status die call kawan(kalau tak salah) die yang selalu ke beijing, die lega dengar suara diorang, mula la saya jd courius ape kah semua ini(baca dalam nada suara papazola). mula la scroll news feed fb, saya jarang […]

Bisnes online – apa yang perlu?

Sekarang ni ramai yang dah mula buat bisnes online, tapi banyak gak yang membuatkan perniagaan yang mudah tu jadi susah. Kerja yang memerlukan 3-4 langkah je dah jadi sampai 10 langkah. silap-silap perniagaan kena tutup, atau peniaga kena tahan pihak berkuasa. contoh berita yang saya ambil ari blog sebelah ¬†2010/07/20 PULAU PINANG: Dalam tempoh dua […]