Tutorial cara guna google drive

Assalamualaikum dan hai para pembaca blog alongxp.com, kali ni saya nak kongsi tutorial cara guna google drive. Tutorial ni saya cipta lepas saya diupah oleh seorang client saya yang mintak saya ajar dia cara guna google drive. Asalnya dia mintak ajar cara nak buat google drive, tapi saya kata google drive tak payah nak buat, […]

Color Enhancer membantu mereka yang buta warna

Color Enhancer membantu mereka yang buta warna untuk melayari internet dengan lebih selesa. Color Enhancer membantu mereka yang buta warna untuk melayari internet dengan lebih selesa. Color enhancer adalah satu extension pada google chrome yang dibangunkan oleh pasukan Google Accessibility bagi memudahkan mereka yang agak bermasalah dengan warna apabila melayari internet. Extension ini saya belum […]

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest] Virus Shopping RM1212 di Lazada Malaysia tengah tersebar kat internet, sila ambil langkah menjaga kad kredit anda, terutama jika anda suami kepada isteri yang kaki shopping online terutama di lazada, sila pastikan kad kredit anda dibawa ke mana-mana walaupun ketika ke tandas atau bilik mandi. hehehehe. Apa nerakakah yang […]

CARA TOPUP FREE

CARA TOPUP FREE (crack system) cara topup free, aku dapat dari kawan yang kerja kat kedai hp, aku pun duduk bersembang dengan dia,, aku koreklah rahsia pasal hp, akhirnya cair juga dia,, dia ajar aku cara reload prepaid secara percuma atau TOPAP FREE,, okay, baca keterangan dibawah ni untuk kegunaan sendiri,, untuk talian 012, 013, […]