remote printing – print dari android anda

teknologi hari ni bukan je memudahkan, malah memalaskan diri kita… setuju tak? saya setuju… hakikat tu… walaupun komputer tu tak sampai 1 meter pon dari saya, tapi saya malas tul nak bangun dari bersandar. macam keadaan masa saya taip entri ni… dengan dok menyandar, pegang fon je.. remote laptop kat hujung kaki tu dengan handphone. […]

Ilmu Blogspot Blogger Malaysia

Pelik tak baca tajuk Ilmu Blogspot Blogger Malaysia tu kat blog saya ni? saya pakai blogspot ke nak share ilmu blogspot ni? baca bebetul tajuk tu… Ilmu Blogspot Blogger Malaysia maknanya blogspot, blogger… cam saya ni, kire blogger ar.. so saya nk share la Ilmu Blogspot Blogger Malaysia yang saya ada ni, walaupun seciput. Saya ni […]