cara senang nak edit pdf

saya tak pastila sebenarnya, tapi dulu… kalau nak edit pdf, kena pakai adobe acrobat(untuk buat dan edit fail pdf). cara nak edit pdf ni saya perasan masa install adobe reader VI (11). tapi edit pdf yang kita boleh buat ni hanyala tambahan dari fail pdf yang dah ada, kalau nak padam atau replace text tu… […]

Software wajib install dalam pc dan laptop saya

Setiap kali saya setup pc baru atau beli laptop baru, atau setiap kali lepas format komputer inilah senarai software wajib install dalam pc dan laptop saya terutama sekali bila saya guna windows.   Software wajib install dalam pc dan laptop saya Hasil carian : |cara membuat tanda register pada photoshop |download gambar nombok slendang free […]

Susah ke buat laman web?

Susah ke buat laman web ? tanya seorang rakan tempat kerja saya kat saya beberapa bulan lepas masa saya cerita saya sibuk dengan beberapa projek nak siapkan laman web. Saya pon tak tahu nak jawab macam mana. Sebab benda yang susah pada saya, kadang-kadang adalah benda yang senang pada orang lain, kadang-kadang memang susah pada orang […]