Personaliti penghias diri

Personaliti penghias diri Saya dapat idea nak tulis entri personaliti penghias diri ni masa tengah sarapan kat kedai lepas balik dari beli hos air yang bersambung ke throttle body. Saya sarapan kat kedai sebab temperature kereta saya dah naik tinggi, jadi saya biar dia sejuk sikit, saya ambil keputusan untuk sarapan kat kedai makan yang […]

Bisnes online – apa yang perlu?

Sekarang ni ramai yang dah mula buat bisnes online, tapi banyak gak yang membuatkan perniagaan yang mudah tu jadi susah. Kerja yang memerlukan 3-4 langkah je dah jadi sampai 10 langkah. silap-silap perniagaan kena tutup, atau peniaga kena tahan pihak berkuasa. contoh berita yang saya ambil ari blog sebelah  2010/07/20 PULAU PINANG: Dalam tempoh dua […]

izinkan abg nikah lagi 1 boleh?

cop…korg jgn ingat aku lak yg nk nikah lagi 1, aku baru je kawen… camne nk nikah lagi 1, bekas isteri aku pon da jd isteri org, nk watpe aku nk mintak izin die lak… sebenarnya aku wat entri ni utk cammy lia,die kate die kesian n salute sorg akak ni… husband akak ni leh […]