Cara kitar semula tin yang kreatif

hari tu along buat entri Cara kitar semula tisu tandas yang kreatif kan?hari ni tin pulak… wall storage unit  unit storan dinding    Coffee Can Pendant Lamp Red Bull Can Art: Kereta Mustang dari tin Can Lids Panel solar dari tin jom jengah blog fierlynn, nairaa dan azhamvosovic masukkan e-mail address anda disini (REGISTER), dan pelbagai cerita baru yang menarik dan […]

Cara kitar semula tisu tandas yang kreatif

Mungkin sesetengah orang setuju dan mungkin same cam along, dapat idea masa tengah termenung kat jamban, hasil kreativiti kat bawah ni pon rasanya diorang dapat masa dok termenung kat toilet agaknya. Daripada dibuang macam tu je, baik kitar semula , buat sesuatu yang berfaedah, macam hiasan ke kan? 1. Muka tak boleh blah 2. Hiasan […]

7 cara kitar semula barang komputer

Adakah anda seorang juruteknik komputer macam saya? bilik teknichian anda dipenuhi mobo(motherboard) ,ram,processor,keyboard,mouse,monitor dan macam2 hardware yg lama dan tak boleh dipakai? nak buang sayang, xdibuang semak? jika anda mempunyai masa, saya akan tunjuk contoh2 benda yang anda boleh buat dengan barang2 lama tersebut. 1. Fclock. Jam button function button F kat atas tu kan […]

12 lagi cara menghargai komputer lama anda

2-3 menjak ni, banyak artikel bahasa inggeris yang along terjemah ke bahasa melayu dan along masukkan ke dalam ni, sampai rasa cam nak buat entri dalam bahasa inggeris pulak hehehe… pigidah, SPM pon cukup2 makan je… ok, hari jumaat yang lepas, along buat entri 7 cara kitar semula barang komputer kan? ok, hari ni along […]