Cara pikat perempuan ?

korang kenal mamat? seorang blogger muda yang dah menjana pendapatan beribu ringgit sebulan dari blogging. Tapi tadi mamat tweet saya, broframestone,alya dan my ravea mintak tolong ajar cara pikat perempuan hahaha… cam nak gelak lak baca, ape kes lah mamat ni… To be honest mamat, aku ni playboy, haha… tapi tu bila xde steady relationship […]

Tanda-tanda awek tu dah sangkut.

Tanda-tanda awek tu dah sangkut ? sangkut camne? die dah tangkap syok ke, die dah cair ngan ko ke camtu la maksudnye… entri ni boleh dikatakan rentetan entri cara pikat perempuan yang saya tujukan untuk mamat dulu… yelah… dah pikat, so mestilah kita nak tahu status proses memikat tu camne kan? dah berjaya ke belum? […]