nak hack whatsapp orang

Assalamualaikum dan hai para sahabat, nak hack whatsapp orang? ape hal? Ok, berdasarkan ilmu dan skill seo abang yang tak seberapa, dan rentetan dari entri cara baca whatsapp orang ni, maka banyakla orang yang contact abang dengan tujuan nak hack whatsapp orang lain, terutama pasangan mereka. nak hack whatsapp orang Sejujurnya abang tak faham apa […]

Kenapa saya pilih linux ubuntu ek?

Hari sabtu minggu lepas nampak sorg otai linux ni post kat instagram psl install linux ubuntu 13.04 ubuntu 13.04? Yg 12.10 pn xabes lg explore… Nape saya guna linux? Linux ubuntu? Linux tu ape? Ubuntu tu ape plak? Pening x? ok,sy terangkan secara ringkas mengikut pemahaman sy dan pemahaman umum… Linux ni adalah salah 1 […]

10 pencipta teknologi internet yang kurang dikenali

Mungkin ramai yang mengenali beberapa orang yang menjayakan teknologi internet, beberapa pilihan-pilihan yang nyata akan termasuk Vint Cerf and BobKahn untuk TCP / IP, Vannevar Bush untuk kebanyakan fikiran kontekstual tentang Internet, Ted Nelson untuk penciptaan perkataan hiperteks, Tim Berners-Lee untuk Jaringan Sejagat(World Wide Web/WWW), dan ramai lagi. Tapi macam mana pula dengan mereka yang memberi impak besar dalam penggunaan internet hari ini,tapi tak dapat sanjungan […]